Over ons

Twee zussen, Esther en Sindy runnen met Piaggio's een mobiele catering. Begonnen met pannenkoeken op Koninginnedag in 2013; nu is er een uitgebreide keuze aan fantastische lekkernijen, zoals Barista koffie, Flammkuchen, verse soepen, wafels, popcorn, suikerspin, thee, gebak.

Na de Koninginnedag kregen wij erg leuke reacties en diverse aanvragen! De TukTukfabriek was een feit. Een aantal cursussen (o.a voor Barista) volgden en we bieden tegenwoordig een nog meer professioneel en uitgebreid programma aan!

Onlangs verzorgden we de komplete catering van een cruisebeurs. Natuurlijk met wijn, frisdrank, koffie, thee, huisgemaakte cake en aardbeiflapjes. De flammkuchen, verse soepen en rijk opgemaakte broodjes vonden gretig aftrek. Daarnaast verzorgden we ook de lunchpakketten van de deelnemende standhouders. We kijken met genoegen terug op deze dag.

Mooie en lekkere ervaringen ook tijdens techniekdagen van een automatiseringsbedrijf. De vers geserveerde wraps in veel smaken scoorden hoog bij de bezoekers. De winterse feesten met gl├╝hwein, erwtensoep, flammkuchen en koffie met vuurkorven in december; een sfeervolle en lekkere aanvulling bij deze seizoensgebeurtenissen. Heel bijzonder was het om met onze piaggio's, bij een gerenommeerde Mercedes Benz dealer, onze waren te laten proeven. De geurige Barista, flammkuchen, broodjes worst en soepen werden zeer op prijs gesteld.

Een autobedrijf pakte het groots aan: Een varken op spit, een tuktuk opgetuigd met Marokkaanse lekkernijen, voor de kleintjes een game tuktuk, maar ook een DJ, meubilair en schminkers en knutselen voor de kids. Kortom de Tuktukfabriek heeft ook de organisatie in huis om er een prachtige dag van te maken.